tiistai 26. huhtikuuta 2011

Saksaan matkaaville: Freizeitspezialist!Kaikille Saksaan menijöille, sekä matkalaisille, lomalaisille, eteenpäin etelään menijöille tai Hannoverin messuvierailijoille haluan antaa lämpimän suosituksen: yöpyä tai viipyäkin Marja-Leena ja Peter Winklerin luona, huoneessa tai loma-asunnossa. Hyvä majapaikka, edullinen, ja runsas, maukas ja kauniisti katettu aamiainen sekä lämminhenkinen palvelu ja ilmapiiri.

Kevät on Saksassa pitkällä, jollen sanoisi täysi kesä! Marja-Leena muistaa minua, entistä kielikoulun opettajaa tervehdyksillä ja ihanilla valokuvilla. Meillähän onkin yhteistä taivalta ja yhteistä menneisyyttä kielikoulujen tiimoilta monenlaista.

Marja-Leena lähetti allaolevat kuvat ja viestitti juuri, että juhannusruusut ja mustikka kukkivat jo! Varsin ihana on Keski-Euroopan kukkaloisto juuri keväällä. Puitakin on monenlaisia ja monenvärisin kukinnoin.

Majapaikan löytää Steinhudesta, joka on hieman Hannoverista länteen. Steinhuder Meer on lomalaisten suosiossa Keski-Saksassa. Netistä paikan löytää osoitteesta

http://www.freizeitspezialist.de/.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti