sunnuntai 28. marraskuuta 2021

Koronatartunta ei ole leikin asia

 Kuka mistäkin tykkää?!

Itävaltalaismies ei halunnut rokotusta vaan halusi tartunnan - ja kuoli

 

Rokotukset ovat parempia kuin tahalliset tartunnat. Kuva: Barbara Gindl / dpa julkaistu 18.11.2021

 

Rokotus on heidän mielestään liian vaarallinen - tartunta ei ole. Itävaltalaismies maksoi tämän asenteen hengellään.

Itävallassa järjestetään nyt koronatartuntajuhlia, samanlaisia ​​kuin Saksan tuhkarokkojuhlat. Ihmiset ajattelevat, että tartunta on paljon parempi kuin rokottaminen. Toivot lievää taudinkulkua, mutta sellaista ei voi määrittää etukäteen.

Steiermarkin Liezenin piirikunnasssa toimiva oleva lääkäri kertoi "Kleine Zeitungille": "Sellaista tapahtuu usein vain pienemmissä kaupungeissa, mutta tällaisia ​​kokoontumisia on paljon. "Asiahan voi mennä hyvin, mutta tiedämme myös Enstalista yhdestä henkilöstä, joka maksoi tällaisen tulehduksen hengellään. Hän kuoli koronaan, vaikka oli vain 55-vuotias."

Neljä alle 30-vuotiasta sai myös tartunnan, ja he kärsivät nyt pitkäkestoisista koronan aiheuttamista oireista.

Kuka osallistuu tuollaisiin vaarallisiin juhliin? Lääkäri: "Joku on lakimies, eikä siis todellakaan tyhmä. Muuten siellä on usein ihmisiä yhteiskunnan keskeltä. Asia on vain niin tunteiden täyttämä, että aivot ikäänkuin vajoavat reptiilitasolle."

Tämä väite näyttää pätevän myös toiseen itävaltalaiseen, joka on myös Steiermarkista. Hän otti loislääkettä ivermektiiniä, jota annetaan madotukseen eläimille, erityisesti hevosille. Tämä lääke on kuitenkin erittäin suosittu koronalääkkeenä alumiinihatttuisten, lateraalisten ajattelijoiden ja rokotusvastaisten ihmisten keskuudessa. Nainen otti lääkkeen - ja taistelee nyt teho-osastolla hengestään.

Virologi Klaus Vander korosti Kurier-lehdessä vielä kerran tartunnan mahdollisia jälkivaikutuksia ja varoitti seurauksista: "Pitkäaikaiset seuraukset vaihtelevat maku- ja hajuhäiriöistä huonoon keskittymiskykyyn, läunihäiriöihin ja psyykkisiin muutoksiin."

 

Lääkärit varoittavat koronatartunnan seurauksista: Tauti voi olla vakava - ja jopa kuolemaan johtava - myös nuoremmilla
© Robin Utrecht / Picture Alliance
19.11.2021

 

Lähteitä
https://www.bild.de/news/ausland/news-ausland/oesterreicher-infiziert-sich-absichtlich-mit-corona-tot-78277504.bild.html
https://www.stern.de/gesundheit/oesterreicher-steckt-sich-absichtlich-mit-corona-an-und-stirbt-30939516.html
https://www.tagesspiegel.de/gesellschaft/panorama/corona-party-in-oesterreich-impfgegner-stirbt-nach-absichtlicher-corona-infektion/27807182.html

 

Israelin kuuluisin rokotusten vastustaja kuoli koronaan

Israelilainen Hai Shoulian (57) oli Israelin koronan vastaisten toimenpiteiden ja rokotusseptikkojen näkyvin hahmo. Nyt hän on itse kuollut koronaan. Hän uskoi loppuun asti, että poliisi oli myrkyttänyt hänet.

Hai Shoulian järjesti mielenosoituksia tiukkoja koronatoimenpiteitä vastaan ​​- rokotus ei tullut hänelle kysymykseen. Nyt hän on kuollut itse koronaan, kuten Ynet-sivusto raportoi. Shoulianin kerrotaan joutuneen sairaalaan kymmenen päivää sitten koronaoireiden takia, ja hän kuoli maanantai-iltana.

Vaikka hän joutui käyttämään happilaitetta ennen kuolemaansa, hän jatkoi ​​Facebookissa taisteluaan koronapassia vastaan - ja sitä että rokottamattomilta evättiin pääsy tapahtumiin. "Sillä ei ole mitään tekemistä koronaviruksen kanssa. Sillä ei myöskään ole mitään tekemistä rokotusten kanssa - se on pakottamista", sanoi Shoulian. 

Shoulian uskoi viimeiseen asti paranevansa uudelleen "Jumalan avulla". Facebookissa hän kehotti seuraajiaan jatkamaan taistelua valtiota vastaan. Shoulian uskoo myös saaneensa poliisilta myrkytyksen, kun hänet pidätettiin, kun hän protestoi koronapassia vastaan. Hänen kuolemansa jälkeen hänen seuraajansa levittivät Facebookissa uutisen, että hänet oli murhattu.

Nyt kuitenkin Avi, 57-vuotiaan veli, kampanjoi koronarokotuksen puolesta ja kehottaa veljensä kannattajia ottamaan rokotuksen. "Toivon, että olisin voinut vakuuttaa veljeni", Avi kertoi Daily Beastille. Perhe on syvästi surullinen, Avi sanoo.

 

Lähde
https://www.oe24.at/coronavirus/israels-beruehmtester-impfgegner-stirbt-an-corona/491879050

 

 

 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti