lauantai 2. helmikuuta 2013

Rondodrom - liikuteltava lasi-iglu Sveitsistä



Harmi, ettei yksikään suomalainen taho tarttunut tarjoukseen.
Sveitsiläinen firma tekee lasisia kokous- ym. tiloja. 

 


Rondodrom antaa ideoille uutta tilaa!

Baari, tapahtumapaikka, näyttelytila, myyntitila. Näkyvästi esillä, ja kuitenkin suoja tuulta ja säätä vastaan.  Tunnelmaa riittää! Varmaa on, että Rondodrom vetää väkeä!







 

Varsinkin hiihtokeskuksissa Sveitsissä Rondodrom on lyönyt itsensä läpi. Siellä tapahtuu: on kahvilaa, hotelliaulaa, biletystä, konsertteja, myyntiä. Rondodromissa on tilaa jopa 150 henkilölle!  Peruskoot: läpimitta 8 tai 20 metriä. 

Helppo asentaa mihin hyvänsä ja helppo purkaa. Sopii siis lyhyt- ja pitkäaikaisiin tapahtumiin. Vitsi onkin juuri tässä: siirrä jonnekin muualle. Ei rakennuslupaa…

Rondodrom AG:n perustivat vuonna 2000 sveitsiläiset Kurt ja Peter Zuberbühler. Nykyisin firmassa on 25 työntekijää. 


 
Kuva: Gommiswald kesällä



 Kuva: Gommiswald ja hiihtokeskukset


Tuolloin, kun Zuberbühlit toivat iglunsa markkinoille, kävin muutaman kerran suomalaisten kiinnostuneiden kanssa heidän luonaan.  Gommiswald ei ollut minun kotoani kovin kaukana Sveitsissä. Kuitenkaan kenelläkään ei ilmeisesti Suomessa ollut tarpeeksi rahaa, olihan juuri päästy lamasta... Mietimme muutamankin suomalaisen kanssa markkinointia, mutta mikään ei johtanut mihinkään. Turismi Suomessa on mielestäni monessa suhteessa verrattuna Keski-Eurooppaan aivan lapsenkengissä - paljon kokouksia, vähän toimintaa. Lappilaisilta puuttuvat asiakaspalvelutaidot. Suomalaisilta puuttuu kielitaito... venäjää tarvitaan. Ei voi muuta kuin toivoa, että pakkoruotsi joku päivä korvataan käytännönläheisimmillä kielillä.

2 kommenttia:

  1. Hei! Minkähän hintaisia nuo lasi-iglut ovat Sveitsissä? En nähnyt firman sivuilla mitään hintoja.T. Outi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kysymällä selviäisi:
      Rondodrom AG

      Gewerbestrasse 6
      Tel. 055 285 80 65
      Fax 055 285 80 61
      CH- 8737 Gommiswald
      info@rondodrom.ch

      Jos oikein muistan, perushinta oli jotain kolmen tonnin euron luokkkaa. Suomeen tietenkin rahti, ja lisäksi tulee pystytys.

      Tässä vuokrahinta: http://www.rondodrom.ch/fileadmin/_migrated/content_uploads/Mietpreise_2012.pdf

      Poista