tiistai 1. syyskuuta 2015

Miesten tukkamuotia


Mieleen jäi Saksassa asuvan nuorimman poikani kysymys, onko Suomessa oikeasti niin paljon natseja kuin mitä mulipäiden runsas määrä antaisi olettaa.


  
Niinpä rupesin seuraamaan tilannetta. Ei, Suomessa ei tiedetä mitään siitä, että nutipää on monilla seuduilla Saksassa uusnatsin tunnusmerkki.

Sitten on tämä toinen, nk. hitler-kampaus. Sivuilta tukka pois ajettu, pään päällä pitempää haiventa. 


"Saksalainen ryhti, saksalainen tehokkuus todistavat että on pohjoista rotuperintöä!"


  Brad Pitt


Kysymys ja kommentteja kampauksista Saksasta nettikeskustelupalstoilta:

- leikkautin tukkani hiljan sivuilta lyhyeksi (sivut ja takana 3 mm), ja sen jälkeen ovat monet puhutelleet, että näytän ihan natsilta, vaikka en sellainen ole. Ottaa päähän. Mitä mieltä olette? Onko se jolla on undercut natsin näköinen? P.S. Olen mies.
- tuo kampaus on nyt suurta muotia. en tiedä onko se natsin merkki vai enemmin vain onko se matkimista?
- no hei, jos siitä joku tykkää, niin miskei. samantekevää, jos jokainen leikkauttaa nykyisin gomez-tukan. Tuolloin kaikilla oli tukat kuten Modern Talking (dieter bohlen) ja se oli viimeinen huuto. Nyt sellaiet näyttää siltä kuin olisivat hakemassa sossusta rahaa XD

 Mario Gomez
 Dieter Bohlen

- no jos katsot filmejä natsiajoista, niin huomaat, että tuo kampaus oli tuolloin aika yleinen.
- nehän on ennakkoluuloja, ei kampaus tee sinusta eri ihmistä. jotkut on ehkä vain kateellisia, koska tuo tukka sopii sinulle paremmin kuin heille? tai heillä ei ole rahaa käytä parturissa… ja he pilkkaavat sinua, sinä tiedät itse.
- Kyllä, se tukka on jotenkin sotilasmainen, tai sitten natsimainen.
- No niin sanotaan, koska tuo tukka oli monilla miehillä toisen maailmansodan aikana.  Ja muuallakin maailmassa. Onhan se kultaisen ajan kampaus.
- No  kun näen nuoren miehen, jolla on kalju, oletan aina että hän on natsi.
- Tietenkin siihen vaikuttavat myös kamppeet… ei pelkkä mulipää ole natsin merkki.
- Natseilla on 0-1 mm, jos kerran… ei fasistit enää juuri buutseja pidä. Mitä minä olen nähnyt, nämä älyvapaat pitävät Adidaksen tennareita.
- Mutta katsopa nuoria miehiä Itä-Euroopasta, heillä on usein myös vain 5-8 mm tukka, ainakin Puolassa. Ei sellainen välttämättä ole natsitukka.
- No niin kauan kuin et pidä lentäjätakkia ja buutseja, on kaikki ok


- no kylläpä on yksinkertaista väkeä eivät osaa erottaa skiniä uusnatsista natsit ovat ihan erilaisia ja monet natsit hengailee skinien ja punkkareiden kanssa ja on niin megakorrekteja jos saan sanoa on kyllä paskanmoista jos tukan takia laitetaan johonkin laatikkoon, surullista mutta totta :(:(


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti