tiistai 29. syyskuuta 2015

Väkivallasta


Marja-Leena Leppänen kirjoittaa PerusNaiset lehdessä suomalaisesta väkivallasta ja turvakodeista. ”Maassamme pahoinpidellään joka kuudes minuutti avo- tai aviopuoliso oman puolison käden kautta. Tilastot kertovat karua kieltä naisten kohtaamasta väkivallasta, jonka tekijänä on oma puoliso. Vuosittain parisuhteessa väkivaltaa tai sillä uhkaamista kohdistuu yli 112.000 naiseen, joka päivä fyysisen väkivallan kohteena on 246 suomalaista naista, jotka omassa kodissaan joutuvat pahoinpidellyiksi.”

”Miksi miehet lyövät ja uhkaavat väkivallalla? Tämä on vanha keino hallita naista, alistaa ja häpäistä, sekä tehdä naisesta syyllinen ja latistaa hänen itsetuntonsa.”

Ikävä tosiasia on, että Suomi on naisia kohtaan EU:n toiseksi väkivaltaisin maa. Eikä se valitettavasti ole mutu-tietoa. Yli 90 % sekä miehiin että naisiin kohdistuvasta intentionaalisesta, vahingoittamaan tarkoitetusta väkivallasta on miesten tekemää.

Mielellään tietyt tahot levittävät muka-tietoa, että maahanmuuttajat ne vasta väkivaltaisia ovat. Olisi aika katsoa peiliin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti