lauantai 12. joulukuuta 2009

Tilauksia. Tehtaankin saa seisomaan...

Asuessani Etelä-Saksassa seurustelin aikoinaan suomalaisen miehen kanssa, joka asui kaukana. -Älä kerro hänelle, että kirjoitan tämän tähän... :-) muuten hänen nykyinen naisystävänsä hyppii seinille - mustasukkaisuus kun on tauti jota ei näköjään voi parantaa. Mustasukkaisuus on sitä, että kuvittelee toisella olevan jotain jota itsellä ei ole. Suomeksi: mustasukkaisella on heikko itsetunto.

Vaan se oli sitä aikaa se. "Kaukana" on yhden nettimiehen määritelmän mukaan sellaisen matkan päässä, että ei ehdi yöksi kotiin. Asuimme neljänsadan kilometrin päässä toisistamme. Hänen työnsä eli puutoimituksensa Euroopan suurimmalle lastulevytehtaalle päättyi vasta lauantaina, joten yhteistä aikaa ei tahtonut löytyä millään. Sunnuntaisin ei saa ajaa kuorma-autoa moottoriteillä Saksassa. Ja maanantainahan piti olla taas töissä. Minä toimitin puuta tälle samaiselle tehtaalle ja tunsin toki sen takia tehtaan sisäänostajat kokolailla hyvin.Lausuin ääneen toiveeni, että yhteistä aikaa olisi päivä enemmän joka viikko.

Ei pidä olla näin kiireinen eikä määrätietoinen kuten tuolloin taisin olla! Eipä kestänyt kuin yhden tunnin tuosta ääneen itselleni puhutusta lauseestani, kun sain kyseiseltä tehtaalta faksin: tulevasta lauantaista asti tehdas ei ota enää puuta vastaan lauantaisin... Eli miesystäväni on vastedes lauantaisin vapaalla. Hölmistyin täysin. Ei kai Luoja sentään järjestele kokonaista tehdasta suljetuksi siksi, että minä toivoin enemmän yhteistä aikaa miesystäväni kanssa?

Vaan näin se menee... se mies lähti ja tuli ja tuli ja lähti... onneksi. :-)

P.S. Ollaan väleissä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti