maanantai 21. kesäkuuta 2021

Historia toistaa itseään?

Huolestunut saksalainen facebookissa kirjoittaa:

"En voi sille mitään, että vihreän ja IPCC-ideologien aika muistuttaa minua aina 60- ja 70-luvuista, jolloin oli hippien ja intialaisten gurujen aika. Näiden suurten gurujen valuutta oli Rolls Royce - mitä enemmän näitä ajoneuvoja guru sai seuraajiltaan, sitä kunnioitetumpi hän oli. Tuolloin oppipojat, seuraajat, jotka näitä lahjoituksia tekivät, eivät olleet töissä käsityö- tai kaupan alan ammateissa, vaan olivat varakkaiden perheiden lapsia, jotka jumaloivat gurujaan.
Ei tavallisella duunarilla olisi ollut rahaa mihinkään Intian matkaan, eikä aikaakaan.

Nykyjään guruja kutsutaan vihreiksi, vasemmistolaisiksi tai IPCC:ksi, ja seuraajia ovat erityisesti opettajat, koululaiset ja opiskelijat. Silloin kuin nytkin nämä seuraajat ovat ihmisiä, joiden ei ole koskaan tarvinnut ansaita rahojaan itse. Opiskelijat saavat toimeentulotukea ja heillä on paljon aikaa, ja opettajilla on turvatut työpaikat.

Ideologi ei toimii rahasta, vaan vakaumuksesta. Ensimmäisenä tämän huomasivat uskonnot ja lahkot. Ne eivät maksa seuraajilleen, päinvastoin, vakuuttavat seuraajansa jopa niin, että nämä maksavat heille. Ei kukaan ammattimurhaaja tapa itseään, mutta seuraajat tappavat, he tekisivät mitä tahansa idolinsa puolesta.

Nykyisessä tilanteessa ja politiikassa tämä tarkoittaa, että ei kukaan johtaja, riippumatta siitä, kuinka hyvin palkattu, uhraisi vaurautemme, kulttuurimme, taloutemme, jopa koko maamme ideologian puolesta. Ideologit tekevät niin, ja nykyinen huippuideologi on Merkel, ei siis edes Baerbock, hän on itse uhri eikä huomaa sitä. Tätä ideologiaa eivät ruoki myöskään normaalikansalaiset, vaan kuten gurut jo tekivät, enimmäkseen nuoret, ns. "älymystö" ja heidän vanhempiensa raha, josta vanhemmat eivät useinkaan tiedä mitään. Muista, että aina on ollut ja on guruja, jo antiikin aikoina, ja se on viime kädessä aina johtanut kokonaisten kulttuurien kuolemaan, egyptiläisten, roomalaisten, kreikkalaisten jne... Ajattelepa sitä!"

 


 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti