torstai 15. heinäkuuta 2010

Luomiskertomus terveyden näkökulmasta

Tämän olen kirjoittanut ennenkin: nautin suunnattomasti sveitsiläisen hypnoositerapeutin ja yrityskouluttajan Hans-Peter Zimmermannin uutiskirjeestä. Sen voi tilata täältä: www.hpz.com. Se on vain saksankielinen – kieli joka ei ole Suomessa muotia, josta syystä suomalaiset saavat tietoonsa vain kapean siivun siitä mikä heille olisi hyväksi.

Viimeisimmän uutiskirjeen lopussa Zimmermann kirjoittaa näin:

”Tämä tällä kertaa.

Lopussa tänään huvittava teksti, jonka minulle lähetti Thomas Wendel.

Alussa Jumala täytti maan parsakaalilla, kukkakaalilla ja pinaatilla, kaikenlaisilla vihreillä ja keltaisilla ja punaisilla vihanneksilla, jotta mies ja nainen voisivat elää pitkään ja terveinä.

Ja saatana loi Mövenpickin ja Bahlsenin. Ja kysyi: ”’Pari kuumaa kirsikkaa jäätelön lisukkeeksi?” Ja mies vastasi: ”Kyllä kiitos.” Ja nainen lisäsi: ”Minulle kuuma vohveli ja kermavaahtoa.” Ja niin kumpikin voitti viisi kiloa.

Ja Jumala loi jogurtin, jotta nainen säilyttäisi linjansa, joita mies niin suuresti rakasti. Ja saatana toi valkoisen vehnäjauhon ja sokeriruo’on sokerin ja sekoitti ne keskenään. Ja nainen muutti vaatteittensa koon kolmestakymmenestä kahdeksasta neljäänkymmeneen kuuteen.

Niinpä Jumala sanoi: ”Kokeilkaapa tuoretta salaattia.”
Ja paholainen loi kermakastikkeen ja valkosipulipaahtoleivän salaatin lisukkeeksi. Ja syötyään miehet ja naiset avasivat vyönsä ainakin yhden reiän verran.

Mutta Jumala ilmoitti: „Annoin teille tuoreita vihanneksia ja oliiviöljyä, jossa voisitte niitä kypsentää.“
Ja paholainen lisäsi siihen kermajuustoa ja camembertia, voissa paistettuja hummerinpalasia ja kananrintaa, ja sitä varten tarvittiin toinenkin lautanen. Ja ihmisten kolesteriarvot lensivät korkealle.

Jumala toi siis lenkkeilykengät, niin että lapset hieman laihtuisivat.
Mutta paholainen loi kaapelitelevision ja kaukosäätimen, jotta ihmisten ei tarvitsisi nousta ylös vaihtamaan kanavaa. Ja miehet ja naiset itkivät ja nauroivat televisioidensa ääressä ja pukeutuivat trendikkäästi joustavista kankaista tehtyihin urheiluasusteisiin.

Jumala loi sen jälkeen perunan, ja siinähän ei ole rasvaa vaan kaliumia ja arvokkaita ravintoaineita.
Mutta paholainen kuori pois perunan terveen kuoren ja leikkasi perunan perunalastuiksi, paistoi ne eläinrasvoissa ja sirotteli päälle paljon suolaa. Ja ihmisen elopaino lisääntyi edelleen.

Sitten Jumala loi vähärasvaisen lihan, jotta lasten ei tarvitsisi syödä niin paljon kaloreita, ja kuitenkin tulisivat kylläisiksi.
Ja paholainen loi mäkkärit ja juustohampurilaisen ja laittoi hinnaksi 99 senttiä. Ja Lusiferi kysyi vielä: ”Saisiko olla ranskalaisia?” Ja ihminen sanoi: ”Totta kai, ja lisäksi iso annos majoneesia!” Ja paholainen sanoi: ”Oikein hyvä.” Ja ihminen sai sydänkohtauksen.

Jumala huokasi ja loi nelinkertaisen ohitusleikkauksen.
Ja paholainen loi pakollisen sairausvakuutuksen.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti