tiistai 3. heinäkuuta 2012

Bilderberg-klubi. Ketkä meitä hallitsevat?

Ei suinkaan kansan valitsema eduskunta, ei edes enemmistöhallitus. En ota kantaa siihen, onko tämä alla kirjoitettu totta. Lehtiä ja nettiä lukiessa muilla kielillä löytyy paljon tietoa, jota ei ikinä tarvitse, mutta myös tietoa, jota täältä Suomesta ei saa.

Hyvin kummallista minusta oli Urpilaisen osanotto kokoukseen yksityishenkilönä, mutta eduskunnan maksamana. Kuka maksaa eduskunnan? Minun yksityismatkojani ei maksa kukaan muu kuin minä itse.

Kaikesta alla kirjoitetusta tulee mieleen, että kävikö käsky, että Vanhasen on väistyttävä, ja Kataisen ja Urpilaisen on hyväksyttävä tukipaketit?!

...................................................


Bilderberg-klubi, valtaeliitin ja maailmanvaltiaiden ryhmä

© Markus Kienappel


Kolmen päivän ajan joka vuosi eniten valtaa omaavat maailman poliitikot ja talousjohtajat tapaavat luksushotelleissa, ”yksityisesti” ja maailmanpolitiikan kulissien takana, vain keskustellakseen epävirallisesti?


Se on sellainen tapaaminen, jossa osanottajat keskustelevat vapaasi ja avoimesti kansainvälisistä asioista, ilman että mitään tietoa tulee julkisuuteen! Näin siis väitetään.


Eihän tässä tarvita mitään salaseurateoreetikkoja näkemään, että salaseurastahan tässä on kyse. Siinä pelataan shakkia suurilla panoksilla ja johdetaan ihmiskuntaa, ilman että hallitukset tai äänestäjät voivat tehdä mitään. Minkäänlaista informaatiota median kautta ei tule. Salainen hallitus, joka pyrkii säilyttämään vallan ja rikkaudet, ja pyrkii uuteen maailman järjestykseen. Aseenaan globalisaatio.


Bilderbergin historia ja rakenne

Die Bilderberg-ryhmä on kokoontunut vuodesta 1954 joka vuosi. Nimi johtuu ensimmäisestä kokouspaikasta Oosterbeekissä, Hollannissa, joka oli hotelli Bilderberg. Se ei ollut Bilderberg Garden Hotel Amsterdamissa, kuten jotkut uskovat. ”Tärkein henkilö, jonka nimi tuodaan perustamisen yhteyteen, on puolalainen Joseph H. Retinger. Hänen kerrotaan ehdottaneen Hollannin prinssi Bernhardille, että pidettäisiin salainen kaikkien NATO-johtajien kokous suljettujen ovien takana. Alun perin pelosta, että Atlantin molempien puolen valtioiden (Länsi-Eurooppa ja Pohjois-Amerikka) välit saattaisivat viiletä.

Joseph H. Retingeristä tuli nuorena pappi ja hän eli noviisina jesuiittien luostarissa Roomassa. Hänellä ei ollut suhteita vain kuningasperheisiin, vaan myös kaikkiin Euroopan ja Amerikan tärkeimpiin henkilöihin, niin kutsuttuun valtaeliittiin. Hänen toiveensa oli yhdistynyt Eurooppa. Päästäkseen lähemmäksi päämääräänsä hän ehdotti tuolloiselle Ranskan pääministerille Georges Clemenceau’lle, että Itävallasta, Unkarista ja Puolasta tehtäisiin kuningaskunta, jota johtaisi jesuiittihallitus. Tämä idea teki hänestä ”vatikaanin agentin”, joka toimi paavin ja jesuiittojen välimiehenä. 1946 hän perusti Euroopan Talousyhteisön (European League for Economic Cooperation, ELEC) ja siinä siis Eurooppa-liikkeen. Koska hän oli johtavassa asemassa ELEC:issä, Retingeristä tuli EU:n ensimmäinen pääsihteeri ja sen mukana ”Euroopan Unionin isä”. Tämä jesuiitta siis sai aikaan sen, että kansainväliset huippujohtajat kokoontuivat perustaakseen yhdistyneen Euroopan.

”Muistan, miten Retinger otti USA:ssa heti puhelimen käteensä ja sopi tapaamisen presidentin kanssa. Euroopassa hänellä oli pääsy kaikkiin poliittisiin piireihin, jonka hän oli saanut luottamuksesta ja uskollisuudestaan.” Sir Edward Bedington-Behrens Rettigerin hautajaisissa 1960.

Oletus, että Bilderberg-ryhmä ja muut valtaa pitävät ” ryhmät olisivat syntyneet yli 50 vuotta sitten ”tyhjästä”, olisi liian hyväuskoista. Bilderberg-klubilla on ikivanhoja struktuureja, vain uudessa ilmenemismuodossa.


Bilderberg-ryhmä on muodostettu kuten monet muutkin ryhmät ja sitä johtaa Rotschildit, Rockefellerit ja muut imperiumit. Järjestelmä koostuu monista piireistä. Sisäpiirissä on puheenjohtaja (Chairman), jota avustaa kaksi pääsihteeriä. Seuraavaa piiriä kutsutaan neuvoa antavaksi ryhmäksi (Member Advisory Group). Virallisesti tämä ryhmä on vain David Rockefeller. Ulompi piiri, johtoryhmäksi kutsuttu (Steering Committee), koostuu 35 jäsenestä, jotka valitaan sisäisesti neljäksi vuodeksi ja he ovat vastuussa ohjelmasta (die Agenda) sekä muiden osanottajien valinnasta. Nämä kolme ryhmää muodostavat Bilderberg-klubin eliittiytimen. He tuntevat ohjelman ja tekevät kukin omassa vaikutuspiirissään jatkuvasti sen hyväksi. Ne noin sata osanottajaa, etupäässä poliitikkoja sekä muiden tärkeiden vaikuttajatahojen jäseniä, muodostavat viimeisen piirin ja tuntevat ohjelman vain osittain tai ei ollenkaan. Heidät kutsutaan kerran tai joskus useampiinkin konferensseihin, jotta he lähenisivät puolueen linjaa.

Bilderberg-kokousten osanottajat

Joka vuosi noin 120-130 vaikutusvaltaista henkilöä ottaa Bilderberg-klubin kokoukseen osaa. Kaikki osanottajat valitaan huolella ja heidän on suhtauduttava positiivisesti valtaeliittiin. He tulevat eri puolilta maailmaa, pääasiassa Euroopasta ja Pohjois-Amerikasta. Osanottajilla on huomattavia asemia talouden (pankit, konsernit), politiikan (presidentit, kanslerit, pääministerit, valtionjohtajat, EU-komissaarit, YK-pääsihteerit, EU-ministerineuvokset, NATO-johtajat jne.), median, koulutuksen (korkeakoulut), tiedemaailman, teollisuuden (ase-, öljy-, lääke-, autoteollisuus), puolustuksen, Think Thankien, ammattiyhdistysten, säätiöiden (Rockefeller, Carnegie), aatelin (Hollannin, Belgian, Espanjan, Ruotsin ja Britannian kuningashuoneet) ja kirkon piiristä. Kaikki ottavat osaa kokouksiin vain yksityishenkilöinä eikä virallisessa roolissaan (mutta ainakin poliitikkojen matkat maksaa silti Saksan parlamentti).

Hollannissa sijaitsevasta Leidenista voi sihteeristöltä saada Bilderberg-ryhmän konferenssien osanottajalistan. Kun katsoo vanhoja listoja, huomaa erikoisia asioita. Joitakin tärkeitä henkilöitä ei listoilla ole, ja kuitenkin heidät on nähty joissakin kokouksissa.

Bilderberg-ryhmän ytimeen (lista on muodostettu erittäin usein mukana olleiden säännöllisten osallistumisten mukaan) kuuluvat: Lord Rothschild, David Rockefeller, Henry A. Kissinger (jonka nimi löytyy kaikkialta), Richard C. Holbrooke, Peter D. Sutherland, Lord Carrington, Etienne Davignon (nykyinen Chairman), George Soros, Richard N. Perle, Zbigniew K. Brzezinski sekä Hollannin, Belgian, Espanjan, Ruotsin ja (harvemmin) Britannian kuningashuoneen hallitsujat.

Bilderberg-kokouksia seuranneet urakehitykset

”Politiikassa mitään ei tapahdu sattumalta! Jos jotain tapahtuu, voi olla varma, että se oli tällä tavoin suunniteltua”. Frank Delano Roosevelt (Entinen Yhdysvaltojen presidentti ja vapaamuurari).

Bilderberg-ryhmän ei sanota ottavan aktiiviroolia taloudellisissa tapahtumissa tai poliittisissa päätöksissä, ryhmä on vain foorumi, jossa vaihdetaan erilaisia mielipiteitä. Tässä pari esimerkkiä, jotka kuitenkin puhuvat aivan toista kieltä.

•Olaf Scholzista tuli 20.2.2010 valtavan sosiaalidemokraattien vaalimenestyksen jälkeen Hampurin pormestari. 8 kuukautta aiemmin hän oli ottanut osaa Stigesissä, Espanjassa Bilderberg-kokoukseen.
•Herman van Rompuy’sta, tuntemattomasta belgialaisesta, tuli vuonna 2009 pidetyn ”Bilderberg-illallisen” jälkeen EU-ministerineuvoston presidentti.
•2008 Virginiassa (USA), Barack Obama ja Hillary Clinton järjestivät itsensä 6.6.2008 yhteiseen kokoukseen. Ei kuten suunniteltu oli Hillaryn tilalla, vaan Pohjois-Virginiassa, missä ”sattumalta” oli vuosittainen Bilderberg-kokous. Joulukuussa 2008 Obamasta tuli Yhdysvaltojen presidentti.
•Guido Westerwelle pääsi varakansleriksi osallistuttuaan 2007 kokoukseen Istanbulissa.
•2006 Ottawassa (Kanadassa) ja 2007 Robert Zoellick otti osaa Bilderberg-kokouksiin. Vuodesta 2007 hän on ollut maailmanpankin presidentti.
•2005 Rottach-Egernssä (Saksassa) Angela Merkel ja Gerhard Schröder ottivat molemmat kokoukseen osaa. Valittu kansleri Schröder ei ollut listalla, hän piti vain tervetuliaispuheen. Kesäkuussa 2005, pian kokouksen jälkeen Schröder esitti luottamuskysymyksen, jossa hänen selvästikin piti hävitä, jotta voisi tehdä tilaa uudelle kanslerille Merkelille.
•Paul Wolfowitzista tuli maailmanpankin presidentti vuonna 2005 heti kokoukseen osallistumisensa jälkeen.
•Bilderberg-kokous 2003 Versailles’ssa (Ranskassa) oli Jean-Claude Trichetille ja José Manuel Durao Barrosolle myös hyvin suotuisa. Trichetistä tuli marraskuussa 2003 Euroopan keskuspankin presidentti. Barrososta tuli vuotta myöhemmin Euroopan komission presidentti.
•Romani Prodi sai Euroopan komission presidentin viran syyskuussa 1999 osallistuttuaan ”maailmanvaltiaiden klubin” kokoukseen.
•George Robertsonista tuli NATO:n pääsihteeri, sen jälkeen kun hän oli osallistunut kokoukseen 1998 Turnburryssä (Skottlannissa).
•1994 Helsingissä ja 1995 Bürgenstückissä (Sveitsissä) kokoukseen otti osaa James David Wolfensohn ja hänestä tuli 1995 maailmanpankin presidentti.
•1993 Vouliagmenissa (Kreikassa) oli läsnä Tony Blair ja sen jälkeen hänen uransa nousi nopeasti. 1994 hänestä tuli työväenpuolueen puheenjohtaja, ja 1997 Yhdistyneiden Kuningaskuntien pääministeri.
•1991 Baden-Badenissa (Saksassa) Bill Clintonista, tuolloin Arkansasin osavaltion kuvernööristä, tuli USA:n 42. presidentti (1992).
•Helmut Kohl otti osaa ainakin kolmeen kokoukseen. 1980, 1982 ja 1988. Vuoden 1982 kokouksen jälkeen hänestä tuli kansleri ja vuotta viimeisen osallistumisensa jälkeen kaatui Berliinin muuri.
•Margaret Thatcher oli kokouksissa vuosina 1977 ja 1989. 1979 hänestä tuli Yhdistyneiden Kuningaskuntien pääministeri, ja seuraavan vuoden osallistumisensa jälkeen 1990 hän joutui luopumaan virastaan, koska ei suostunut luopumaan brittien itsenäisyydestä vuodelle 1992 suunnitellun eurooppalaisen supervaltion hyväksi.
•Helmut Schmidtistä 81973, 1977, 1980) tuli kansleri 1974 ja 1982 häntä seurasi virassa Helmut Kohl.

Nämä ovat vain joitain esimerkkejä. Lista voisi jatkua loputtomiin. Bilderberg-kokouksissa näkyy päätettävän kuka saa minkä viran ja milloin, tai sitten kyseessä on loputon ketju hyvin merkillisiä sattumia?

Eikä Bilderberg-klubi ole vain vastuussa urakehityksistä, vaan myös suuresta joukosta sodanjälkeisen historian tapahtumista. Irakin sota oli mahdollinen vain siksi, että viha Osama Bin Ladenin oletetun terrori-iskun 11.9.2001 seurauksena johdatettiin irakilaiseen diktaattoriin Saddam Husseiniin. Saksan yhdistyminen ilmeisesti 1990 päätettiin Telfs-Buchenin kokouksessa 1988. Vuoden 1973 öljykriisi on bilderbergien tekoa. Raakaöljyn tahallisesta vähentämisestä päätettiin Saltsjöbadenissa bilderbergien toimesta.

Globalisaatio, valtaeliitin ase

Euroopassa on kansallisvaltioiden suvereniteetti ja itsevalta jo poistettu. EU:ssa on nyt 27 jäsenvaltiota. Valuutat yhtenäistetään, resurssit vapautetaan ja yksityistetään, markkinat keskitetään. Vanha järjestyksen särkeminen on meneillään. Meidät pakotetaan globalisaatioon. Bilderberg-klubi on se foorumi, jossa valmistellaan maailman hallitusta.

"Osia maailmasta alueellisiksi ryhmiksi väliaikamuotona maailmanhallituksen suuntaan. Kansan on helpompi hyväksyä paikalliset johtajat kuin maailman johtajat. Myöhemmin paikalliset ryhmät voidaan yhdistää ja muodostaa maailmanhallitus.” Joseph Stalin (1992).

Ihmisjoukot manipuloidaan hyväksymään keskitetty maailmanhallitus koko ihmiskunnalle. Globalisaatio hyväksytään välttämättömänä pahana. Vain harvat ajattelevat mitä oikeasti tapahtuu. Sitä argumenttia vastaan, että kansat lähestyvät toisiaan ja sen seurauksena ei ole enää sotia, puhuu lisääntyvä köyhyys ja hallitsematon työttömyys. Nk. köyhien maiden varallisuus voitaisiin aivan hyvin nostaa nk. rikkaiden maiden tasolle, mutta nyt käy juuri päinvastoin. Vapautta rajoitetaan jatkuvasti ja ihmiskuntaa, joka on riippuvainen talousjärjestelmästä. Globalisoitu maailma on suuryritysten maailma, jossa oikeuksia vähennetään ja pääomaa lisätään. Seurauksena on orjuus.

Jokainen, joka vastustaa Bilderberg-ryhmää, tai sen päämäärää uuden maailmanvallan saavuttamista, on vaarassa, tai hänet syrjäytetään tavalla tai toisella. Näin ollen saksalainen kirjailija Andreas von Rétyi pohtii, olisivatko he vastuussa Alfred Herrhausenin ja Olof Palmen murhista, koska nämä asettuivat heitä vastaan.

“Jotkut USA:n suurmiehet talouden ja tuotannon aloilla pelkäävät jotain. He tietävät, että jossain on olemassa valta, sillä tavalla organisoitu, hienovarainen, tarkkaavainen, verkostoitunut, täydellinen, läpitunkeva, että he eivät koskaan puhu sen tuomitsemisesta muutoin kuin hiljaa kuiskaten.” Woodrow Wilson (entinen US-presidentti ja vapaamuurari).

Joka vuosi johtavat talouseliitit kokoontuvat vaikuttaakseen poliittisiin päätöksiin, määrätäkseen kansallisista, eurooppalaisista ja maailmanlaajuisista toimintatavoista, ja päättääkseen siitä, miten seuraavina vuosina toimitaan. Poliitikot, konsernijohtajat ja lehdistö kutsutaan strategiakeskusteluihin sekä hakemaan ohjeita uuden maailmanjärjestyksen saavuttamiseksi.

”Pieni ihminen seisoo kuin jähmettyneenä salaliittoteorian edessä, joka on niin hirvittävä, että sitä ei voi mitenkään käsittää.” J. Edgar Hoover (FBI:n johtaja ja vapaamuurari).

Demokratia jää maailmanpolitiikan ohjaamisessa auttamattomasti jälkeen, sillä demokratia on vähemmän hallittavaa.

"Demokratia on parhaassa tapauksessa valhetta ja pahimmassa diktatuurin alku, josta sitten tulee uusi maailmanjärjestys.” ”Maailmanhallitus, sitten kun se menestyy, tulee tekemään kaiken sen mistä Hitler uneksi ja missä hän ei onnistunut.” Daniel Estulin.

Median rooli

Bilderberg-ryhmä on kokoontunut jo li 50 vuoden ajan, mutta vain harvat tietävät sen olemassaolosta. Kesti vuosia, ennen kuin yhtään mitään vuosi suurelle yleisölle. Kokoukset ovat armeijan ja poliisin hermeettisesti eristämiä. Siksi varmaankin massamedia oli vaiti, koska ottavathan median edustajat säännöllisesti osaa kokoukseen. Tiedotusvälineiden raportointia ei juurikaan ole, lukuun ottamatta lyhyitä ja huomaamattomia triviaaliraportteja. Tavalliset kansalaiset pidetään tarkoituksella pimeässä, jotta he eivät häiritsisi valtaeliitin tavoitteita. Tavalliset ihmiset kieltäytyvät huomaamasta, että lehdistö on tapahtumissa täysillä mukana.

"Me olemme kiitollisia Washington Postille, New York Timesille, Time Magazinelle ja muille julkaisuille. Niiden johtajat ovat olleet mukana kokouksissamme, ja ne ovat pitäneet vaitiololupauksensa jo melkein 40 vuoden ajan. Olisi ollut mahdotonta kehitellä suunnitelmiamme maailmaa varten, jos olisimme joutuneet olemaan näinä vuosina julkisuuden valokiilassa.” David Rockefeller (1991).

Lähteet
1. "Drahtzieher der Macht", Gerhard Wisnewski
2. "Die wahre Geschichte der Bilderberger”, Daniel Estulin
3. "Bilderberger - Das geheime Zentrum der Macht", Andreas von Rétyi
4. "Die Bilderberger - Hinter den Kulissen der Macht", Grazyna Fosar ja Franz Bludorf
5. bilderbergmeetings.org:in julkiset tiedotteet

Bilderberg-klubi ja muut ryhmittymät

Bilderberg-ryhmä on etusijalla maailman etujärjestöjen ja salaseurojen verkostossa.
•Council on Foreign Relations (CFR), suomeksi Ulkomaansuhteiden neuvosto
•Trilateral Commission (TC) on yksityinen organisaation, jonka perusti David Rockefeller
•Chatham House (aiemmin Royal Institute for International Affairs)
•Yhdistyneet Kansakunnat (YK)
•Johtavien teollisuusmaiden G8-ryhmä
•Skull & Bones (jota rahoittaa Russel Trust Association) johon kuuluu mm. Bushin klaani
•Illuminati
•Vapaamuurarit
•Die Federal Reserve (sen kuten CFR:n perustivat Rotschildit, Rockefellerit, Warburgit jne.)
•Der Bohemian Club (mm. Henry Kissinger, Dick Cheney)
•Vatikaani
•The Club of Rome

Lähteet:
http://equapio.com/de/politik/bilderberg-club/
http://www.flegel-g.de/index-bilderberger.html

1 kommentti:

 1. Vatikaani kouluttaa jesuiitat teeskentelijöiksi, eli olemaan jotakin muuta kuin mitä he ovat todellisuudessa. Jesuiitat jopa vakoilevat katolisen kirkon jäseniä. Jesuiitat soluttautuvat erilaisten kirkkojen tai herätysliikkeiden jäseniksi teeskennellen olevansa sen liikkeen jäseniä, jotka uskovat kuten kirkko tai herätysliike opettaa. Jesuiittojen pyrkimys on lopulta taivuttaa kirkot ja herätysliikkeet suopeiksi katoliselle kirkolle. Ekumenian kautta jesuiitat ovat onnistuneet taivuttamaan monet kirkot ja herätysliikkeet myönteisiksi katoliselle kirkolle. Kirkkoihin ja herätysliikkeisiin soluttautumisen kautta jesuiitat ovat onnistuneet manipuloimaan monet uskovat hyväksymään katolisen kirkon olevan Raamatullinen seurakunta, vaikka se ei sitä ole todellisuudessa.

  Jesuiitat ovat kautta historian salakavalasti aiheuttaneet joidenkin valtioiden väliset sodat sekä joitakin sisällissotia. Kaikki tämä on tehty siksi, että katolinen kirkko hyötyisi siitä. Jesuiittojen motto on; tarkoitus pyhittää keinot. Katolinen kirkko jesuiittojen avulla on aiheuttanut sotaa ja veritöitä vain sen tähden että katolinen usko leviäisi maailmalla.

  Jesuiitoille opetetaan että heillä on valta tappaa ja hävittää kaikki "harhaoppiset" maailmassa. Jesuiittajärjestössä ei voi edetä tietylle tasolle ellei ole ollut osallisena "harhaoppisten" surmaamisessa. Jesuiitat ovat kautta historian murhanneet ihmisiä, jotka ovat vastustaneet ja paljastaneet vatikaanin ja jesuiittojen pahuuden teot ja toimet.

  Jesuiittoja opetetaan etteivät armahda ketään "harhaoppista", vaan ikään ja sukupuoleen katsomatta jesuiitalla on oikeus tappaa "harhaoppinen" hirttämällä, polttamalla ja kuristamalla sekä viiltämällä naisten vatsat ja kohdut auki. "Harhaoppisten" lapset jesuiitan tulee tappaa siten, että lasten päät tulee murskata. Jesuiittojen tappamismenetelmiin kuuluu myös myrkyttäminen, tikarilla puukottaminen, aseella ampuminen. Jesuiitan on pakko surmata ja tappaa se henkilö, jonka hänen esimiehensä määrää tapettavaksi, sillä jesuiitta on tähän valan kautta sitoutunut.

  http://koti.phnet.fi/petripaavola/jesuiitat.html

  VastaaPoista