tiistai 20. marraskuuta 2012

Maahanmuuttajat kaupunkien ja kuntien valtuustoissaTarkastuslaskenta on yllättänyt äänestäjät. Eniten maahanmuuttajataustaisia valtuutettuja on kaikissa Suomen kunnissa ja kaupungeissa.


Tuoreiden kunnan- ja kaupunginvaltuustojen jäsenistä sata prosenttia on maahanmuuttajataustaisia. Vaalitulos on samankaltainen kuin kevään 2011 eduskuntavaaleissa.
Tarkastuslaskennassa on ilmennyt, että sekä kaikkien kansanedustajien että nyt valittujen 9672 kunnanvaltuutetun suvut ovat muuttaneet Suomeen ulkomailta jääkauden jälkeen.
Monet kansanedustajat ja kunnallispoliitikot ovat johdonmukaisesti vaienneet taustastaan koko elämänsä ajan.

Uutissirkus, Pertti Usva, 30.10.2012

.......................................................


En mitenkään malttanut olla postaamatta tätä uutista kunnallisvaalien tuloksesta. Olen blogissani useaankin kertaan kirjoittanut kysymyksen siitä, keitä maahanmuuttajat oikein ovatkaan. Ainakin minä olen sellainen. En muuttanut tosin Suomeen, vaan Suomesta pois, mutta maahanmuuttaja yhtäkaikki. Enkä tiennyt sellaista sanaa kuin maahanmuuttaja olevankaan, enkä varsinkaan tiennyt sen olevan negatiivisesti värittynyt sana ennen kuin palasin Suomeen. Ja ruotsinkieliset ovat sellaisia. Tosin he ovat olleet Suomessa jo kauemmin, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että he ovat ....:nnen polven maahanmuuttajia. Me taas puolestamme valloitimme saamelaisten maan, kun tulimme maahanmuuttajina tänne... Ja lähempää: onhan meillä Pauligit ja Fazerit sun muut.

Itse asiassa: jos kerran on lottovoitto se, että pohjoisen ilmasto on näin ihana, niin on selvästi saamelaisten syy, että olemme täällä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti