maanantai 12. tammikuuta 2015

Muukalaisvihaa ja uskontoja


Pääsääntöisesti yritän pysyä asiassa, olipa asia mikä hyvänsä. Joskus on joitakin asioita vain vaikea hyväksyä. Näin minulle on käynyt muukalaisvihan sekä perussuomalaisten rasistisiiven kanssa. Tiedän, että fanatismia vastaan ei ole argumentteja, fanatistit eivät kuuntele asiatietoja, ja voimme vain toivoa, että suomalaisten enemmistö ei sorru äänestämään rasisteja.

Alla oleva siteeraamani teksti on naamakirjasta. Tuon jälkeen Saksa kuitenkin heräsi, ja Pedigan vastaiset mielenosoitukset ja allekirjoitusmäärät ovat jo monin kerroin ylittäneet islaminvastaisten mielenosoitukset ja allekirjoituskampanjat. Saksan enemmistö haluaa pysyä ”värikkäänä”, monikulttuurisena. 

....................................................................PEDIGA. Saksalaiset ovat seonneet.

-”Muukalaisvastainen liikehdintä alkoi paisua Itä-Saksan Dresdenissä lokakuun jälkeen. Kaupungissa perustettiin Patriotische Europäer gegen die Islamisierung des Abendlandes eli Pegida-järjestö, joka on suomeksi "patrioottiset eurooppalaiset länsimaiden islamisaatiota vastaan.”-

Islamisaatio. Eurabia. NWO. Ruokolahden leijona. Mitä näitä nyt on.

Mikä saa ihmisen uskomaan kaikenlaiseen islamisaatiohumppaan kirkkain silmin? Islamisaatio on yhtä paha ongelma kuin on kannibalismi.

Ja mitä islamisaatiohumppaajat Saksassa, niin suomalainen vastineensa sanoo näin:

-”Euroopan islamisaatio on vakava ongelma.

Se on eräs akuuteimmista ongelmista siinä kehityksessä, johon nykyinen Euroopan Unioni on eurooppalaiset ajanut.

Muita samaan klusteriin liittyviä ongelmia ovat työttömyys, EU:n talouspolitiikka, demokratian puute ja pienen eliitin hallitsema Eurooppa, eurooppalaisten alkuperäiskansojen asema omissa kotimaissaan sekä huoli eurooppalaisten kulttuurien tulevaisuudesta.

PEGIDA on kansanliike, jolla pyritään vaikuttamaan tähän negatiiviseen kehitykseen ja lopettamaan se.

Tule mukaan ja tue yhteiseurooppalaista rintamaa!”-

Nämä ihan tosissaan väittävät, että myyttinen islamisaatio on vakava ongelma ja painii samassa sarjassa esim. työttömyyden kanssa. Toistan: ihan tosissaan.

Miettikääpä hetki, kumpi todennäköisemmin osuu kohdallesi: työttömyys vai ’islamisaatio’ (mitä ikinä tuo jälkimmäinen sitten tarkoittaakaan).

Ei mitään lisättävää.


......................................................

Dresden ei kuitenkaan islaminvastaisuutta hyväksynyt, ja siellä samoin kuin muissakin kaupungeissa järjestettiin vastamielenosoituksia. 
Merkillepantavaa on, että muukalaisviha on vahvimmillaan siellä, missä maahanmuuttajien määrä on lähes olematon. Dresdenissä muslimien määrä on 0,1 prosenttia väestöstä. 

"Suomen Pediga" haluaa toimia maahanmuuton rajoittamiseksi kuten Sveitsi tai Australia. Sitäpä vahvasti epäilen, sillä sveitsiläiset vasta marraskuussa äänestivät maahanmuuttokieltoa vastaan. Sveitsin väestöstä 23% on ulkomaalaisia, Australian 22%. Välin tulee sellainen olo, että maahanmuuttokritttiset, selkosuomeksi rasistit, eivät osaa lukea...

Olisihan siinäkin jo tekemistä, jos Suomesta lähteneet suomalaiset palaisivat takaisin. Heitä on peräti 1,2 miljoonaa. Heille ei tarvitsisi opettaa suomea, se raha säästyisi. Mutta ikävä kyllä kotouttaa pitäisi... Minäkään en ole kokonaan kotoutunut, en vieläkään, viiden vuoden jälkeen. 

Olen myös sitä mieltä, että voi myös käydä niin - varsinkin Pariisin terroritekojen jälkeen - että perussuomalaisten rasistisiipeä ei moni äänestäkään. Kukaan ei nimittäin tiedä, miten paljon ääniä menee - siis jää tulematta -, jos Immosen lisäksi myös Halla-aho lähtee eduskuntaehtokkaaksi. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti