maanantai 30. marraskuuta 2015

Sympatiaa Ranskalle. Unohtuiko jotain?

Tämä on kaikille niille, jotka muuttivat naamakirjaprofiilinsa kuvan Ranskan lipuksi: muuttakaa se takaisin normaaliksi. Ette ole varmaankaan ajatelleet sitä, minkälaisen signaalin annatte niille kaikille ihmisille, jotka ovat jo monia kuukausia kärsineet IS-terrorista? Onko teistä joku vaihtanut profiiliinsa viime kuukausien aikana Syyrian, Irakin tai Libanonin lipun? Sitten vasta, kun terrori iskee läntiseen maahan, me huomaamme koko asian? Sellainenhan on pahinta rasismia!

Me elämme globaalissa maailmassa. Onneksi nationalistisia ajatuksia on vain muutamalla, ja onneksi tuollainen on vain ”synnytystuskaa”. 

 
Kyllä minä tiedän, että hyväähän te tarkoititte. Ehkäpä ette vain ajatelleen sen enempää, vaan seurasitte naamakirjalaumaa. Mutta nyt, kun tiedätte enemmän, niin olkaa hyvät ja vaihtakaa kuvanne sellaisiksi, joista näkyy, miten oikeasti otatte osaa terrorin uhreihin. Kiitos.
 
(Ylläoleva vapaasti Hans-Peter Zimmermannina siteeraten. Tämän saman olin aiemmin kirjoittanut myös omalle fb-sivulleni.)

1 kommentti:

  1. Jokainen tekee, miten tuntee. Olisi vähän outoa liputtaa Syyrian lipulla, koska Venäjän tukema Syyrian hallitus on suuri osallinen sotaan ja ihmisuhreihin. Jos Venäjä olisi ollut puolueeton, ei koko sotaa enää olisi.

    VastaaPoista