tiistai 14. toukokuuta 2013

Huutokauppaliike Horster Auktionshaus


Monikaan suomalainen ei ole koskaan nähnytkään antiikkiesineitä - ehkä tämä ei ole näin, mutta ainakin minusta siltä tuntuu. Tavallisen suomalaisen koti on samanlaista yhtenäistä tavaraa, ja koriste-esineinä matkamuistoja. Tai sitten funkkistyylinen, eikä monikaan tiedä, mistä tyyli on kotoisin... Ensimmäisen kerran minä näin antiikkia Pariisin asunnossa, jossa olin 70-luvulla piikomassa. Kaikki tuntui niin kummalliselta: miten tällaisessa museossa voi elää?

Kyllä siellä voi!

Hampurissa ihan aseman kupeessa on entisessä kellarikerroksessa sijainneissa tehdastiloissa kokonainen ryhmä antiikkiliikkeitä, Antik-Center Hamburg..
 

Horstissa (Holsteinissa) naapurini korjasi työkseen antiikkisia huonekaluja ja samalla hänellä oli pieni myymälä. Mutta...


...sen lisäksi Horstissa sijaitsee koko seudun merkittävin antiikkiliike, jonne sitten aina vein antiikinnälkäiset suomalaiset vieraani ihan vaan katsomaan tavaraa, jota on huone- ja hyllykaupalla…Tavaran voi huutaa sekä livenä että netissä, mutta sen voi myös ostaa paikan päällä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti