Baijerin
herkkuja, vaikkapa eilisen blogini Murnaun Ähndl-ravintolasta:
Makeat jäniksenkorvat (Hasenöhrl)
60 g voita
2 kananmunaa
1 hyppysellinen suolaa
60 g sokeria
2 ruokal. hapankermaa
250 g vehnäjauhoa
leivinjauhetta
Vaahdota voi
ja lisää vähitellen sokeri ja kananmunat. Lisää muut ainekset. Tee tasainen
taikina ja siitä ohut levy, 1-2 mm. Leikkkaa kolmioita (n. 6 cm
sivu). Paista kuumassa rasvassa. Ole varovainen, sillä kypsyminen on hyvin
nopeaa!
Levitä talouspaperin päälle. Sirottele jäähtyneille leivonnaisille
tomusokeria.
Murnaun suon maisemaa. Murnaun suo on Keski-Euroopan suurin yhteinäinen suoalue.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti