tiistai 12. elokuuta 2014

Baijerin pikkuherkkuja



Baijerin herkkuja, vaikkapa eilisen blogini Murnaun Ähndl-ravintolasta:



Makeat jäniksenkorvat (Hasenöhrl)

60 g voita
2 kananmunaa
1 hyppysellinen suolaa
60 g sokeria
2 ruokal. hapankermaa
250 g vehnäjauhoa
leivinjauhetta

Vaahdota voi ja lisää vähitellen sokeri ja kananmunat. Lisää muut ainekset. Tee tasainen taikina ja siitä ohut levy, 1-2 mm. Leikkkaa kolmioita (n. 6 cm sivu). Paista kuumassa rasvassa. Ole varovainen, sillä kypsyminen on hyvin nopeaa!

Levitä talouspaperin päälle. Sirottele jäähtyneille leivonnaisille tomusokeria. 

 Murnaun suon maisemaa. Murnaun suo on Keski-Euroopan suurin yhteinäinen suoalue. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti