Valmistusaika 30 min., paistoaika 55-50 min
Pohjaa varten
200 g vehnäjauhoa
100 g sokeria
1 vaniljasokeria
1 muna
75 voita tai margariinia
100 g sokeria
1 vaniljasokeria
1 muna
75 voita tai margariinia
Sekoita kaikki aineet, tee kiinteä taikina. Täytä kakkuvuoka siten, että pohjan
lisäksi reunoille tulee taikinaa noin 2 cm korkeudelle.
Täytteeseen
1 kg maitorahkaa
2 dl sokeria
1,5 dl öljyä
2 tl vaniljasokeria
2 munaa
1 tl sitruunamehua
½ l maitoa
1 pussi vanukasjauhetta – siis 40 g perunajauhoa, tärkkelystä
2 dl sokeria
1,5 dl öljyä
2 tl vaniljasokeria
2 munaa
1 tl sitruunamehua
½ l maitoa
1 pussi vanukasjauhetta – siis 40 g perunajauhoa, tärkkelystä
Sekoita kaikki aineet keskenään ja kaada seos vuokaan pohjan päälle.
Paista 200°C 55 - 65 minuuttia. Jos et
halua tummaa pintaa, peitä kakku uunissa alumiinipaperilla.
Anna jäähtyä, ennen kuin otat kakun vuoasta. Parhaalta kakku maistuu päivän
- parin päivän kuluttua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti