500
g kuivattuja linssejä, papuja
3 l kasvis- tai lihalientä
2 purjon vartta
1 selleri
5 suurta perunaa
4 suurta porkkanaa
4 keittomakkaraa
siivu häränlihaa
250 g jauhelihaa
siivu savupekonia
sipulia
3 l kasvis- tai lihalientä
2 purjon vartta
1 selleri
5 suurta perunaa
4 suurta porkkanaa
4 keittomakkaraa
siivu häränlihaa
250 g jauhelihaa
siivu savupekonia
sipulia
Valmistusaika
n. 25 min
Keitä
lihaa noin tunti liemessä. Leikkaa palasiksi ja laita takaisin liemeen. Lisää
linssit ja makkarat ja jatka keittämistä. Sekoita jauheliha, sipuli, suolaa ja
pippuria ja tee palloja. 25 minuutin kuluttua lisää vihannekset ja lihapyörykät
ja keitä vielä 20-25 minuuttia. Kuullota sillä välin pekoni sipulin kanssa ja
lisää sitten keittoon.
......................
Saksan kielessä on kaksi sanaa suomen sanalle "keitto". "Suppe" on yleensä liemimäinen ja syödään alkuruokana. "Eintopf" on kokonainen ateria, täyteläinen keitto kuten esimerkiksi ylläoleva linssikeitto.
While one-pot meals ome іn vaгious forms, thеy all
VastaaPoistahave the common concept of putting ɑ variety oof ingredients ihto a single
vessel ɑnd cooking tҺеm ɑll togеther. ƬҺe afterr
dinner dessert іs rеally the romantic ρart of tҺe evening.
Ԝhen уou remove tɦe foil so tҺе cheese cɑn brown, thе cheesy layer ԝill remain intact.
Also visit mу webpage opskrift på kylling i karry med grøntsager